Focus pe Admitere

Introducere în starea de flux

Introdu-ți e-mailul să primești ghidul gratuit:

Ce e starea de flux?

Starea de flux, cunoscută și sub numele de „flow state”, este un termen folosit pentru a descrie un stadiu mental în care o persoană se concentrează intens asupra unei activități și își pierde noțiunea timpului, uitând de problemele cotidiene și de distrageri.

Această stare poate fi atinsă în diferite activități, cum ar fi sportul, muzica, creația artistică sau efortul intelectual (hello, învățat pentru admitere).

Starea de flux este considerată importantă deoarece poate duce la performanțe mai bune și la o mai bună satisfacție personală, în plus poate ajuta la reducerea stresului și la o mai bună înțelegere a sinelui.

Ce include ghidul?

Ep. 0

Introducere în ghid, detalii cheie

Ep. 1

3 Tactici prin care să intri în starea de flux

Ep. 2

4 Factori care influențează starea de concentrare absolută

Ep. 3

Cum arată plictiseala pe un grafic

Ep. 4

Comparații și povești care să te ajute să înțelegi conceptul

Ep. 5

Cum îți este scoasă la licitație atenția și un scurt rezumat

Vrei să primești gratuit ghidul?

De ce să afli mai multe despre starea de flux?

Cine sunt?

Mihai Voinea este medic de profesie și cofondatorul Grile-Admitere.ro, intrând în zona antreprenoriatului în anul 2014. Extrem e pasionat de dezvoltare personală și profesională, consideră că învățarea continuă și aplicarea constantă a diverselor lecții absorbite este cheia reușitei.

Mihai a descoperit starea de flux în timpul alergărilor de anduranță, finalizând zeci de maratoane și ultramaratoane și patru curse de tip IronMan. Apoi a început să se folosească de această „unealtă” numită flow pentru blogul personal, unde a publicat 366 de articole într-un an (unul pe zi) între 2020 și 2021.

Ghidul este un material valoros pe care l-a creat în ideea de a împărtăși cu elevii comunității Grile-Admitere.ro lecțiile învățate despre starea de flux – într-o lume fragmentată puternic de distragerile din social media.

Ce spune comunitatea despre ghidurile noastre?

Vrei să primești gratuit ghidul?
Scrie-ți mailul mai jos!