Resurse Grile-Admitere

Click pe titluri ca să urmărești / să descarci / să te abonezi!

Pe canalul oficial de YouTube Grile-Admitere găsești interviuri cu colegi de-ai tăi care au dat sau urmează să dea admiterea, un ghid de motivație, clipuri despre cum să înveți, și multe altele. Aruncă o privire și nu uita să te abonezi!


DailyDumi e o serie de video-uri scurte pe care le-am pus pe IGTV. Despre ce sunt? Mi-ar fi greu să rezum! Sunt mici lecții pe care le-am luat din viața de zi cu zi, și care cred că o să te ajute și pe tine.


Pe site-ul Grile-Admitere ai pagina de resurse, pe care găsești zeci de eBook-uri inedite, interviuri cu studenți care au intrat primii la medicină, scheme și planuri de învățare. Ca să ai acces la ea trebuie doar să ceri o invitație și să-ți creezi un cont gratuit pe Grile-Admitere.


Sunt 87 de articole despre cum să înveți mai eficient, cum să îți găsești motivația, cum să faci față stresului etc. Găsești chiar și quiz-uri sau articole despre concurența la fiecare facultate din țară.

Dacă nu știi de unde să începi, poți să te abonezi la #ArticolulDeMarți, și îți trimitem unul pe săptămână – în funcție de fiecare stadiu al pregătirii pentru Admitere.


Sunt 16 episoade pe care le-am scris acum ceva timp, pe care le primești săptămânal pe mail, lunea, și care te ajută să devii mai eficient, mai fericit și mai aproape de a lua admiterea.


Cu toții ne dăm seama că sistemul educațional e depășit. #MailulDeVineri e un mix perfect de concepte din psihologie, istorie, economie, uneori chiar și filosofie care să te facă un om mai bun.


Și acum, un mic secret: mai sunt multe alte materiale pe care nu aveam timp să le prezint azi. Așa că nu uita să ne urmărești pe Instagram sau Facebook ca să fii la curent cu ele.