💪 Cum să gestionezi stresul înainte de Admitere | Descarcă ghidul

Regulament giveaway

1. Organizator

Giveaway-ul este realizat de catre Marsilian Technologies SRL cu sediul pe Str. MAREŞAL ALEXANDRU AVERESCU nr. 6, Bl. L1, sc. 3, ap. 4, Craiova, cu CUI: RO33608447 și numar de inregistrare la Registrul Comertului J16/1494/2014.

2. Perioada de desfasurare

Inscrierea la giveaway are loc in perioada 4 ianuarie  2021 – 8 ianuarie 2021.

Castigatorul va fi extras pe data de 8 ianuarie 2021, la ora 20:00, prin intermediul website-ului https://theraffler.co/ (sau, in eventualitatea unor probleme tehnice, printr-o platforma similara) si va fi anuntat imediat pe pagina de Instagram grileadmitere.ro, precum si personal, castigatorului, prin DM.

Datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram grileadmitere.ro.

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 16 ani.

Nu au voie sa participe persoanele juridice, angajatii Marsilian si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

5. Premiul

Premiul Giveaway-ului este oferit de catre Marsilian Technologies SRL si consta in:

  • Halat personalizat, brodat cu numele castigatorului, o ilustratie la alegere si sigla grile-admitere
  • Cont Premium pe platforma grile-admitere – până la data de 1 August (inclusiv)
  • Cont Starter pe platforma BIOMAP – până la data de 1 August (inclusiv)

6. Conditii de participare

Pentru a intra in cursa, participantii trebuie:

Fiecare comentariu se contorizeaza si reprezinta o sansa de castig. Nu exista limita de comentarii per participant, cu conditia ca tagurile sa fie diferit.

7. Legal

Decizia de acordare a premiului apartine in totalitate brandului Marsilian.

Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs.

Daca, din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

Premiile se acorda pe baza profilului de instagram de pe care a fost postat comentariul castigator.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma Marsilian Technologiei SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

2. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator NU sunt stocate de catre Marsilian. Platforma de alegere a castigatorului este cea care se ocupa cu prelucrarea si desemnarea acestuia.

Mai multe informatii despre politica Grile-Admitere.ro de confidentialitate si protectie a datelor gasesti aici: https://grile-admitere.ro/#/about/policy