Atelier de pregătire emoțională pentru anul cu Admiterea

Bonusul tău de la Secret Black Friday

Vei primi mail cu ora, link-ul și celelalte detalii.

De ce acest atelier?

Ca să poți merge pe acest drum lung, de pregătire pentru examenul de admitere, ai nevoie să strângi toate resursele interne și externe de care dispui.

Cel mai important aspect în această călătorie este starea psihică. Poți să înveți pe rupte, dar dacă te uiți doar la ce anume nu ai învățat încă sau doar la cât de greu este sau cât de stresat ești, vei ajunge la un moment dat să clachezi.

Nouă ne place să spunem că mintea este cel mai mare dușman al tău sau cel mai bun prieten – depinde de tine cum înveți să o folosești.

Rolul nostru în acest parcurs este să ne ocupăm de psihicul tău, să-ți dăm instrumente prin care să conștientizezi ce te ajută pe tine mai exact și ce anume te împiedică să ajungi mai ușor acolo unde îți dorești.

În această primă întâlnire...

Vei afla cum poți face ca relațiile tale cu părinții și prietenii să fie bune, astfel încât măcar acest stres să nu-l ai.

Vei descoperi exerciții de conștientizare și îmbunătățire a comunicării.

Vei afla că „nu tot ce zboară se mănâncă”.

Vei descoperi cel mai puternic instrument psihologic care poate transforma cea mai nașpa zi într-o zi cel puțin ok.

După ce vei pleca de la această întâlnire, cu siguranță vei vedea că există modalități prin care drumul către examenul de admitere să fie mai ușor de parcurs.

Înscrie-te gratuit

Cine suntem?

Noi, cei de la Asociatia Educatia Diferențiază am pornit la drum, in anul 2015, dorindu-ne să punem o cărămidă la dezvoltarea societății de mâine.
Și cum putem să facem mai bine acest lucru decât îndreptându-ne atenția către copiii și tinerii de azi care vor fi adulții de mâine?
Atât angajații cât si voluntarii asociației, toți oameni cu experiență, împărtășesc aceleași valori și sunt ghidați de un scop comun – educația.
Principiile care ne ghideaza sunt: transparenta, integritate si accesul egal la resurse si educatie.

– Alina Pavel și Maria Matei

Ce spune comunitatea despre atelierele noastre?

Înscrie-te gratuit
la atelier