Pregătește-te pentru un loc la buget în 2023!

Lasă-ți mailul mai jos și îți trimitem reminder pe mail și Messenger pentru cea mai bună ofertă din an!

sau

Ce este Grile‑Admitere.ro?

Este cea mai utilizată platformă de pregătire online pentru admiterea la medicină.

 

Cuprinde o serie de funcționalități cheie care să te ajute să repeți mai ușor, precum:

De 8 ani suntem alături de elevi în pregătirea pentru examenul de admitere
2014- 2014
Numărul de utilizatori care au avut și au încredere în platforma noastră
Grile pe platformă - pentru medicină, farmacie, medicină dentară, asistență medicală
Teste rezolvate pe platformă în ultimii 8 ani. *un test poate avea și 500 grile

Ce spun colegii tăi despre Grile‑Admitere.ro

Cum te ajută Contul Premium să intri la buget

Poți rezolva un număr nelimitat de teste și capitole. Toate funcționalitățile site-ului sunt deblocate integral. Educația capătă noi dimensiuni. Descoperă-ți potențialul. Începe acum.
Cea mai eficientă metodă de testare este randomizarea grilelor, care îți aranjează aleatoriu ordinea grilelor si a răspunsurilor în testele susținute pe site. Alege un mod diferit de a te testa.
Îți alegi intervalul de grile (de la x la y) și numărul de grile ale testului. Rezolvarea unui test nu a fost niciodată mai simplă. Personalizarea îți oferă libertate maximă.
Ne gândim la tot. Planificarea timpului de învățat este cu siguranță una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci înainte să te apuci de treabă. Nu începe ziua fără să o planifici.
Ai greșit o grilă și vrei să o notezi? Printr-un singur click îți poți crea un număr infinit de notițe pe care să le revezi oricând și oriunde dorești pe site.
Bifând o singură căsuță poți vizualiza în timp real greșelile pe care le faci în timpul testului și care te ajută extrem de mult. Este o unealtă puternică ce vine în ajutorul fiecărui utilizator.
Timpul este un factor extrem de important în pregătirea pentru examene. Îți poți seta automat cât să dureze testul pe care urmează să îl începi, fiind un exercițiu important pentru stres.
Simulează oriunde și oricând examenul pentru care te pregătești. Îți customizezi testele astfel încât să fie exact ca la examen (același număr de grile, aceeași tematică, aceeași materie).
Nu sunt potrivite pentru pregătirea ta grilele de pe site? Nu-i nimic, îți poți crea oriunde și oricând propriile teste grilă pe care le poți face publice sau private.

Ne-am pregătit pentru tine

Avem deja peste 1700 grile din BARRON’s, peste 120.000 din Corint și vom continua să adăugăm

Suntem alături de tine din 2014 și vom continua să lucrăm cu aceeași atenție și dedicare, ca să te ajutăm să intri la buget.

*Ultimul update: 14 Iunie 2022

Asigură-ți un loc la buget în 2023!

Lasă-ți mailul mai jos și îți trimitem reminder pe mail și Messenger pentru cea mai bună ofertă din an!

sau