Must-watch dacă dai Admiterea la Medicină în 2024.

Vezi acum primul episod din seria ADMITEREA: De la BAC la Buget - gratuit!

Primești gratuit și un pachet de interviuri ale celor care au intrat primii la UMF, plus o serie de mail-uri despre provocările din clasa a 12-a și cum să folosești tehnologia în avantajul tău.

Cum a luat naștere seria?

  • „În 2017 am creat pentru prima dată ebook-ul De la BAC la Buget, care stă la baza acestei serii de 3 video-uri. De ce? Pentru că era mare nevoie de o mică biblie a pregătirii pentru admitere.

De-a lungul anilor am îmbunătățit constant conținutul acestui ghid citit de peste 20.000 de elevi și studenți – care te ajută să te pregătești pentru admiterea la medicină cu un as în mânecă.

Te învață cum să îți boostezi motivația, cum să înveți extrem de eficient, cum să abordezi grilele, cum să-ți găsești cel mai bun loc de studiu și cum să ai grijă de tine, atât mintal, cât și fizic.

E practic tot ce ai nevoie pentru a-ți asigura un loc la buget, la medicină.”

– Teo Dumitru, autor

Vezi acum primul episod!

Cum te ajută seria?

  • Te înarmăm cu skill-urile necesare pentru a face față grilelor, partea cea mai tricky a admiterii la medicină și a simulărilor pe care le vei da.
  • O să îți arătăm o metodă 3D de învățare cu tabele colorate, care te ajută să digeri cantități mari de informații care altfel ar fi ușor de uitat.
  • O să descoperi cât de mult contează mișcarea și mâncarea sănătoasă în procesul de învățare. Trust us, it’s a game changer.
  • O să îți arătăm o tehnică de motivare care implică gândirea negativă pentru a te motiva. Sounds weird, but it works!
  • O să afli cât de important e să alegi locul perfect pentru studiu și îți dăm și câteva sugestii în acest sens.
  • Și, last but not least, o să îți oferim niște tips & tricks simple și eficiente pentru a învăța mai rapid și a reține mai multă informație.

Ce spune comunitatea despre resursele Grile-Admitere

Ce mai aștepți?

Introdu-ți e-mailul mai jos și vei primi imediat primul episod.