Dai Admiterea la Medicină în 2024?

Primești 5 ebook-uri PDF esențiale în clasa a 12-a, ca să începi anul școlar în forță! Gratuit.

Scrie-ți adresa de mail ca să îți trimitem ebook-urile.

Ce conține Admitere Success Pack?

1. Psihologia învățării eficiente

Îți prezintă moduri eficiente prin care îți poți „upgrada” modul de învățare pentru admitere.

 

Ghidul este bazat pe studii (vei gasii autorii și anul publicării în paranteză, în dreptul respectivelor afirmații), dar și pe o doză de experiență personală a autorului – dr. Teodor Dumitru.

2. După admitere - Sfaturi direct de la cei care au susținut-o

Scopul acestui eBook este de a-ți da ție, cel care urmează să dea admiterea, un mic „flavour” asupra sentimentelor prin care au trecut cei care au trecut deja prin asta.

 

„Pe lângă să știe materia foarte bine este important și să facă teste grilă de la mai multe facultăți, dar să se axeze în principal pe cea dorită pentru că fiecare facultate are cerințele ei la teste” – 9.50 la Admitere și Buget la UMF „Grigore T. Popa” Iași

3. Program pe capitole

Program printabil pentru planificarea materiei. Te ajută să te organizezi mai ușor și te asiguri că ai o vedere de ansamblu asupra a ceea ce ai de învățat. Pentru că atunci când știi ce ai de făcut scade stresul și nivelul de anxietate. Ai mai mult control.

 

*Include referință spre toate capitolele din manualul Corint / Barron’s.

4. Ce am făcut eu azi

Program printabil care să îți țină evidența progresului zilnic și săptămânal. Completezi zilnic tabelul cu câte pagini ai învățat / recapitulat și câte grile ai rezolvat.

 

De fiecare dată când îți bați propriul record, ia un highlighter, marchează momentul și sărbătorește-l cu o prăjitură / cafea / ce îți place ție!

5. Model fișă de îmbulinat pentru examen​

Descarcă un model de fișă de îmbulinat pentru examenul de admitere. O poți utiliza ca să exersezi înainte de marele moment.

 

Știm că emoțiile sunt imense și știm că durează foarte mult timp să îmbulinezi cercurile respective. Așa că, printează această fișă și ține-o la îndemână.

Cum te ajută Admitere Success Pack?

Educația este cea mai puternică „unealtă” pentru a te dezvolta pe plan personal și profesional. Este foarte ușor să inventezi scuze, dar în realitate există o soluție pentru orice. Pentru a avea succes trebuie doar să depui efortul și să găsești instrumentele potrivite. Iar noi îți oferim 5 astfel de instrumente. Cum te ajută ele?

Ce este Grile‑Admitere.ro?

Este cea mai utilizată platformă de pregătire online pentru admiterea la medicină.

 

Cuprinde o serie de funcționalități cheie care să te ajute să repeți mai ușor, precum:

De 9 ani suntem alături de elevi în pregătirea pentru examenul de admitere
2014- 2014
Numărul de utilizatori care au avut și au încredere în platforma noastră
Grile pe platformă - pentru medicină, farmacie, medicină dentară, asistență medicală
Teste rezolvate pe platformă în ultimii 8 ani. *un test poate avea și 500 grile

Întrebări frecvente

Introdu-ți e-mailul și vei primi instant link-ul de descărcare.

Da, 100% gratuite. Materialele fac parte din colecția noastră de PDF-uri și videouri create special pentru comunitatea Grile-Admitere.ro.

Suntem aici din 2014. Tehnicile pe care le vei descoperi și instrumentele pe care ți le punem la dispoziție au fost testate în primul rând de noi, ca studenți la medicină și ulterior medici, apoi de zeci de mii de utilizatori care au susținut admiterea în anii trecuți.

Asigură-ți un loc la buget în 2024!

Introdu-ți e-mailul și începe clasa a 12-a în forță cu 5 ebook-uri PDF esențiale - gratuit!