12 ani de educație formală

din care lipsesc ideile și lecțiile practice, cu adevărat utile despre... viață.

Introdu-ți e-mailul să primești 16 Idei despre Viață, scrise de cofondatorul Grile-Admitere.ro, Mihai Voinea:

Cum a început seria, în anul 2017

Mi-a venit prima dată ideea să scriu seria „16 idei despre viață” undeva prin septembrie 2017, când lansam noua tehnologie de la vremea respectivă pe Grile-Admitere. Am revizuit lista pe parcurs.

 

Mă aflam în Statele Unite și doar ce susținusem rezidențiatul. Aveam 26 de ani, îmi luasem un an sabatic și călătoream. Exploram.

 

Ascultam pe Audible foarte multe biografii și cărți din sfera dezvoltării personale și profesionale, extrăgeam idei și căutam să aplic tot ce învățam. Eram la început de carieră medicală, chiar dacă eu începusem un business cu trei ani înainte. Mă lovisem oficial de „viața de adult” în momentul în care absolvisem facultatea și intrasem în câmpul muncii.

 

Așa că am început să scriu și să împărtășesc o parte din lucrurile pe care eu le descopeream, în speranța că le vor fi de folos și altor medici la început de drum.

 

Aceasta este motivația din spatele acestei serii.

 

Include principii, idei, sfaturi care să te ghideze în viața personală și profesională.

Ce include seria?

Ep. 0 – Care e motivația din spatele acestei serii de e-mailuri?

Ep. 1 – Primele 4 idei despre viață

Ep. 2 – Excepție, hedonism, productivitate, ascultare

Ep. 3 – Relații, noroc, riscuri, ignorare

Ep. 4 – Knowledge, perseverență, comunicare

Lasă-ți adresa de mail ca să te înscrii!

De ce să te înscrii?

  • Înțelegere mai profundă a propriei persoane: Vei învăța mai multe despre tine însuți și cum poți să te dezvolți personal și profesional prin aplicarea acestor idei.
  •  
  • Inspirare și motivație: Urăsc să mă îmbăt cu apă rece. Consider că acțiunea este sfântă, nu cuvintele, dar este mereu nevoie de un imbold pentru a începe. De aceea, eu sper că vei primi inspirație.
  •  
  • Acces gratuit la informații valoroase: Această serie de e-mailuri este complet gratuită și îți va oferi acces la idei simple, dar puternice pe baza cărora să te dezvolți.
  •  
  • Vei fi parte a unei comunități de oameni care vor să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim. Mediul te transformă, așa că te invit să ni te alături dacă vrei să progresezi mai rapid în ceea ce faci.

Ce spune comunitatea despre ghidurile noastre

Ce mai aștepți?

Introdu-ți e-mailul mai jos și vei primi imediat primul episod.